اعطای جایزه حلقه طلایی دیابت 2017 به پژوهشگاه غدد و متابولیسم تهران

stop diabetes
فناوری نانو، به کمک بیماران دیابتی می شتابد
اکتبر 21, 2017
diabet akhbar
15% ایرانی ها به دیابت مبتلا هستند
نوامبر 5, 2017

اعطای جایزه حلقه طلایی دیابت 2017 به پژوهشگاه غدد و متابولیسم تهران

akhbar

تهران – ایرنا – دهمین نشست جهانی مؤسسه ‘ایبدو’ (بنیاد پایش تغییرات دیابت) ایتالیا از پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل انجام فعالیت های وسیع برای مبارزه با بیماری دیابت و تعهد به مدیریت، درمان و پیشگیری مطلوب تر از دیابت با اهدای جایزه حلقه طلایی دیابت 2017 تقدیر شد.

به گزارش روز جمعه گروه علمی ایرنا ازروابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، همزمان با برگزاری دهمین نشست جهانی مؤسسه ‘ایبدو’ ایتالیا و در مراسم افتتاحیه این نشست که در تیر ماه سال جاری در رم برگزار شد جایزه حلقه طلایی دیابت 2017 به دکتر باقر لاریجانی رئیس این پژوهشگاه اهدا شد.

در این نشست دکتر باقر لاریجانی رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و نائب رئیس کمیته ملی بیماری های غیرواگیر ضمن ارائه گزارشی از وضعیت نظام سلامت کشور و پیشرفت هایی که طی دهه های اخیر حاصل شده، از وضعیت کشور در زمینه بیماری های غیرواگیر و همچنین بیماری دیابت سخن گفت و با اشاره به تدوین سند ملی کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، به اقداماتی که در راستای اجرای سند صورت گرفته اشاره کرد.

در ادامه پروفسور لائورو رئیس مؤسسه ‘ایبدو’ ایتالیا از اقدامات دکتر باقر لاریجانی رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه مدیریت، پیشگیری و درمان بیماری دیابت تقدیر کرد و جایزه حلقه طلایی دیابت 2017 به وی اهدا شد.
گفتنی است بنیاد ایبدو به عنوان متولی پایش بیماری دیابت در ایتالیا شناخته شده است که به عنوان یک اتاق فکر مدرن در زمینه بیماری دیابت به ترویج این باور در اذهان می پردازد که این بیماری امروزه باید از طریق یک گفتگوی مداوم در مورد مسائل بالینی و اقتصاد سلامت کنترل شود.
جایزه حلقه طلایی دیابت مؤسسه ‘ایبدو’ ایتالیا نیز به مراکز فعال در زمینه توسعه طرح های جلوگیری و درمان بیماری دیابت اهدا می گردد.
بنیاد ایبدو بر آن است تا با مقایسه ساختاری، تجزیه و تحلیل و همچنین پایش مستمر داده ها در زمینه دیابت امکان ارزیابی انواع شاخص ها را جهت تدوین استراتژی های کوتاه ، میان و بلند مدت فراهم کند که از طریق آن تحولات جهانی واقعی در مدیریت بیماری دیابت محقق می شود.